vallogo.jpg

SÖNDAG DEN 9 SEPTEMBER 2018 ÄR DET VAL TILL KOMMUNFULLMÄKTIGE I VADSTENA – VI FÖRBEREDER OSS FÖR DETTA OCH ÄR BEREDDA ATT TA ANSVAR FÖR VADSTENAS UTVECKLING UNDER NÄSTA MANDATPERIOD.

Som det ledande oppositionspartiet i Vadstena så kommer Konsensus att agera mycket aktivt fram till valdagen. Du kommer att se oss i debatter, vi kommer att skriva motioner och insändare och vi kommer att vara tydliga med de frågor som vi går till val med och som vi kommer att driva om du ger oss din röst och ger oss förutsättningar att vara i majoritet.

Det politiska programmet som vi går fram med och de politiska prioriteringar som vi gör kan du läsa om under fliken Aktuell politik

Vi har utsett en grupp aktiva politiker inom Konsensus som benämns Profilgruppen. Det är de personerna inom Konsensus som kommer att gå i första ledet hos oss för att föra fram vårt politiska budskap. Du ser de sju personerna nedan och du är välkommen att kontakta dem på sina respektive mailadresser. De väntar på dina frågeställningar och gärna förslag på vad du  tycker att vi skall satsa på för att utveckla Vadstena till den kommun vi alla vill ha.

Om du vill engagera dig aktivt i Konsensus inför valet och under det aktiva valarbetet är du välkommen att höra av dig till ordförande Bengt-O Pettersson eller till någon i profilgruppen nedan.


Konsensus profilgrupp

 Oppositionsråd Frida Edholm  e-post    

Oppositionsråd Frida Edholm e-post

 

 Fredrik Almcrantz  e-post    

Fredrik Almcrantz e-post

 

 Eva Mattsson  e-post

Eva Mattsson e-post

 Johan Lindell  e-post

Johan Lindell e-post

 Lasse Ekström  e-post

Lasse Ekström e-post

 Malin Löfstedt  e-post

Malin Löfstedt e-post

 Carl-Henrik Juhlin  e-post

Carl-Henrik Juhlin e-post