Skärp Dig Frida!

20180317_155610(0)66688.jpg

Vad är det som händer egentligen? Jag talar om att jag skaffat en blogg, MÅNGA går in och läser och sen blir det tyst.... det fungerar ju inte. Min man säger till mig att det är ju bara att skriva ner vad du gör om dagarna - det behöver inte vara så komplicerat....men i nästa andetag fortsätter han med att säga... ja, kanske inte allt du gör för då skulle du inte göra annat än att skriva blogginlägg så mycket som du håller på med. :-)
Ja, så är det kanske. Jag sitter sällan still, har oftast något att göra, men faktum är att jag trivs med det. Jag jobbar, har tre barn, en man som jobbar en hel del hemifrån samtidigt som jag utökar mitt politiska engagemang. Jag älskar att åka skidor - helst utför - vilket jag gärna lägger tid på. Några resor har jag hunnit med under säsongen samtidigt som jag uppskattar att vi har Ombergsliden så nära, där mina barn tränar slalom två kvällar i veckan. Idag har jag njutit av en lång promenad genom vår vackra stad. Jag känner stor tacksamhet för att jag bor i Vadstena. Jag blir varm inuti när jag ser barnen med glädje åka skridskor på isen, jag möter många glada leenden på strandpromenaden som glatt hälsar och jag stannar gärna till för att hälsa på någon som står mig nära på Vätterngården.

20180317_17334155.jpg

Denna lördag i mars har solen strålat ute hela dagen och visst kan jag känna att det är vårmånad även om isen ligger tjock i hela Vadstenaviken. Bilmotorer varvar ute på isen och faktum är att jag blir lite sugen på att testa, men jag är alldeles för feg. Att ta en promenad på isen och hålla mig nära land räcker för mig. Att utmana alla mina rädslor kanske inte är nödvändigt, men att stå inför utmaningar och känna att jag kan utvecklas som människa är viktigt för mig. Jag har ett utmanande och utvecklande jobb som alkohol- och drogterapeut på Skänningeanstalten, där drogberoende och kriminella tankemönster är det jag möter varje dag. Som politiker ser jag fram emot en intensiv period inför det kommande valet i september. För min del har det hänt mycket de senaste åren när det gäller mitt politiska engagemang. Vid årsskiftet 2016-2017 fick jag frågan om jag ville ta över rollen som kommunalråd istället för Mats Wahrén som hade planer på att dra sig tillbaka som politiker, men jag tackade nej till det. Som alla vet blev våren 2017 lite turbulent i Vadstenapolitiken och även jag såg då fördel i att ta ett kliv framåt. Jag antog oppositionsrådsrollen vilket jag inte har ångrat. Till kommande val är jag placerad som nummer ett på Konsensus lista till kommunfullmäktige, så inte har jag brist på utmaningar. 

Jag och Malin Löfstedt

Jag och Malin Löfstedt

Jag har under de åren som gått träffat massor med nya människor. Jag hade aldrig kunnat tro att jag genom ett politiskt parti skulle få så många trevliga stunder, hjärtliga skratt och nya bekantskaper som jag har fått. Jag har varit i sammanhang jag aldrig trodde att jag skulle vara i och lärt mig saker som jag aldrig kunde drömma om kunde intressera mig. 

Följ mig och mina partikamrater på vägen mot valet 2018. Det blir spännande!

Konsensus Vadstena